HUISJE HUREN CURACAO

       Tropische vakantiebungalows op Curacao

Prijzen

Onderstaand een overzicht van de huurprijzen per bungalow per nacht.

Prijzen Bungalows

  • vanaf 07 nachten € 65,-
  • vanaf 14 nachten € 60,-
  • vanaf 21 nachten € 55,-

Eindschoonmaak € 95,- | Borg € 250,-


Prijzen zijn exclusief water en elektra.

Gebruik van water en elektra wordt verrekend met de borg. Bij gemiddeld gebruik kunt u rekening houden met circa 7 tot 10 euro per dag. 

Lange termijn huren

De bungalows zijn ook uitstekend geschikt om er voor een langere periode te verblijven. Indien u hier meer informatie over wilt hebben, neem dan gerust contract met ons op.

  • Wij hanteren géén seizoenstarieven 
  • Flexibel in aankomst- en vertrekdagen

Meer weten over beschikbaarheid, neem telefonisch contact met ons op, of stuur ons een e-mail.

Micazu

U vindt ons ook op de website van Micazu. Micazu.nl is al sinds 2010 een succesvol online platform waarop Nederlanders zelf hun eigen vakantiehuis verhuren in meer dan 60 landen wereldwijd. 

Bekijk één van onze bungalows op Micazu.nl Wij verhuren meerdere bungalows op het Santa Catharina Resort. Mocht de betreffende bungalow in de door u gewenste periode niet vrij zijn, dan hebben we wellicht nog een andere bungalow voor u beschikbaar.

 

Huurauto's

Op Curaçao is een huurauto zeker aan te bevelen! Desgewenst kan er een comfortabele huurauto voor u klaarstaan bij uw vakantiehuis op het Santa Catharina Resort. Indien u meer informatie wilt hebben over de mogelijkheid van het huren van een auto, neem dan contact met ons op.

 

huurauto curaçao


Luchthaven transfer

Heeft u transport nodig van en naar luchthaven Hato? Wij kunnen het voor u regelen voor EUR 45,- per enkele rit (maximaal vier personen). Bij aankomst op luchthaven Hato staat er dan een eigen taxi voor u klaar die u brengt naar uw vakantiewoning op het Santa Catharina Resort.

Huisje Huren Curacao