HUISJE HUREN CURACAO
 Vakantiehuis Huren Curacao

SANTA CATHARINA RESORT

De Locatie

Santa Catharina Resort is een kleinschalig en rustig gelegen bungalowpark gelegen aan de noordoostelijke kant van Curacao. Op een paar minuten rijden vindt u de Sint Jorisbaai, een prachtig natuurgebied, welke erg populair is bij diegene die houden van kitesurfen, wakeboarden, en windsurfen. Ook wandelaars maken gebruik van de prachtige wandelroutes rondom de baai in het midden van deze ongerepte natuur. 

Het resort beschikt over een zwembad waar het zeer prettig verblijven is. Het gebruik van het zwembad is op eigen risico, er is geen badmeester aanwezig.

Santa Catharina Resort is niet ver weg van stranden, restaurants en supermarkten. Zo bevindt het bekende restaurant Amazonia zich vlakbij het Santa Catharina Resort. Het resort is beveiligd. De hoofdstad Willemstad bereik je met de auto al binnen circa 20 minuten. Wil u onze exacte locatie zien, u kunt ons vinden op Google Maps

santa catharina resort


Een kleinschalig resort

santa_catharina_resort_curacao (16)
santa_catharina_resort (6)
santa_catharina_resort (11)
santa_catharina_resort (12)
santa_catharina_resort_curacao (18)
huisje_huren_curacao_sprado (7)

Curacao

Curacao, de zon schijnt er bijna altijd, het is er altijd warm en qua temperatuur is het het hele jaar door zomer, kortom een heerlijk vakantie-eiland. Curacao is 65 Km lang en 11 km breed op het breedste punt. De totale oppervlakte van Curacao bedraagt 444 km2. Op Curacao is een auto huren aan te bevelen, zeker om het eiland te ontdekken!

Beach 

Curacao heeft meer dan 35 ongerepte stranden en behoren tot de mooiste van het Caribisch gebied. Nabijgelegen, op circa 15 minuten rijden van Santa Catharina Resort, treft u Mambo Beach Boulevard en Jan Thiel Beach met een keur aan restaurants en kroegjes. 

Toeristische attracties in de nabijheid:

  • Ostrich Farm  Tijdens een één uur durende rondrit in een safaritruck door de struisvogelvelden, leert u van alles over deze  fascinerende vogels. Geschikt voor jong en oud, verrassend leuk om te bezoeken.
  • Mambo Beach Boulevard Een bijzondere plek op Curaçao waar strand, shoppen, dineren en uitgaan prima gecombineerd kunnen worden.
  • Sea Aquarium Maak hier kennis met de onderwaterwereld van Curaçao. Er zijn dagelijks diverse shows met dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen te bewonderen.
  • Willemstad Handelskade Het meest bekende en gefotografeerde plekje van Curaçao. Achter de handelskade begint het winkelgedeelte van de stad. U kunt hier heerlijk door de straatjes struinen, winkelen, een terrasje pakken, of musea bezoeken.
  • Spaanse Water Een prachtige beschermde lagune met een uitgang naar de Caraïbische Zee, uitermate geschikt om te verkennen met een boot. Rondom het Spaanse Water bevinden zich diverse zeilscholen, jachtclubs en havenkroegjes.
curacao_mambo_beach
curacao_santa_barbara_beach
curacao_restaurants (1)
curacao_shete_boka
curacao_mambo_beach (1)
curacao_beach

 HUISJE HUREN CURACAO 

 Sprado Verhuur